Έγκυος η συμβία του 29άχρονου που βίαζε ανήλικες με χορήγηση ναρκωτικών – Δημοσιοποίηση στοιχείων για το δράστη

Δημοσιοποίηση στοιχείων με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 29άχρονου, ο οποίος συνελήφθη στη Δάφνη, κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ο Κωνσταντίνος ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθείς στις 5-2-1989 στην Αθήνα, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

07022018dimosiopoihsh001s

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν 15άχρονη, η οποία φιλοξενείται σε στέγη νεότητας στα Νότια Προάστια, εντοπίσθηκε (03/02) να κάθεται σε παγκάκι σε άθλια κατάσταση από την χρήση ναρκωτικών, που της είχε χορηγήσει ο 29άχρονος.

Από την κατάθεση της 15άχρονης, προκύπτει ο 29άχρονος να γνωρίστηκε αρχικά με τη συμμαθήτρια της στο Σχολείο και μέσω εφαρμογής στα κοινωνικά δίκτυα  επικοινώνησε μαζί της ενώ της ανέφερε  οτι στο σπίτι του έχει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσαν στην Αστυνομία, η 15άχρονη και συνομήλικη συμμαθήτρια της δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαν στο σπίτι του 29άχρονου Κωνσταντίνου Πετσουλα.
Αφού έκαναν χρήση ναρκωτικών, κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης- “Σίσα” -προέβησαν σε σεξουαλικές πράξεις, ενώ εξετάζεται ο 29άχρονος να κατέγραφε τις πράξεις με τα δυο γυμνά ανήλικα κορίτσια.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνέλαβαν τον 29άχρονο, στο σπίτι του, ενω η συνομήλικη συμβία του Κωνσταντίνου Πετσουλα, 6 μηνών έγκυος ενημερώθηκε για τις πράξεις του στην επιχείρηση των Αστυνομικών.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε έλθει σε επαφή με χορήγηση ναρκωτικών με άλλες τουλάχιστον 6 ανήλικες.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι (06/08), σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική του δράση και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο της έρευνας απευθύνεται έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.