Ο Ρομα εγκέφαλος της αρπαγης του Ρομα της νύχτας στη Βουλα, ο οδηγός της Lamborghini που συμμετείχε σε κόντρες στην παραλιακή

Το εντυπωσιακό πολυτελές όχημα που εντοπίσθηκε στο υπόγειο του εμπνευστή της αρπαγής του “Ρομα της νυχτας” στη Βούλα, ταυτοποίησε και τον οδηγό της Lamborghini που συμμετείχε σε κοντές στην παραλιακή και αναζητούσε η Τροχαία

Με ποινικό μητρώο και οι δύο εμπλεκόμενοι στην “tiger kidnapping” (27/06) στην περιοχή της Βούλας, η οποία εξιχνιαστηκε μετά από καταγγελία της συντρόφου του θύματος. Ο 33χρονος “Ρομά της νύχτας” αφέθη ελεύθερο στην περιοχή της Γλυφάδας την επόμενη ημέρα (28/06), αφού προηγουμένως, συγγενικό του πρόσωπο παρέδωσε €10.000 αξίωση ως οφειλόμενο ποσό από μεταξύ τους, οικονομικές διαφορές.

Σε υπόγειο χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας του 35χρονου Ρομα ο οπιος διατηρεί ποινικο μητρώο, κατασχέθηκε πολυτελές όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Μάρτιο από την περιοχή της Βούλας.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων διαπιστώθηκε οτι ηταν ο οδηγός της “μυστηριώδους” Lamborghini, η οποία συμμετείχε σε κόντρες και σε βίντεο είχε αποτυπωθεί να κινείται στην παραλιακή με ταχύτητες άνω των 300 χλμ./ ώρα και απασχολούσε το Α Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ενημέρωσης του NantiaReport.gr, ο 35χρονος συλληφθείς Ρομα με ποινικό μητρώο, φέρεται ως ο  έμπνευσης της αρπαγής του 33χρονου Ρομα της νύχτας απο την Καλαμάτα. Όπως προκύπτει απο την εξακρίβωση στοιχείων του, είχε καταδικαστεί για ξέπλυμα χρήματος μέρους των κλοπιμαίων από το ριφιφί στην Τράπεζα της Ελλάδος (2004) στην Καλαμάτα, που οι δράστες είχαν -τοτε- αποσπασ εξι εκατομμύρια ευρώ. Σε ηλικία 17ετων είχε καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς είχε πυροβολήσει συνομηλικό του, σε επεισόδιο στο Ελληνικό. Ποινικό μητρώο για υποθέσεις της νύχτας και ένοπλο επεισόδιο κατα το παρελθόν ειχε στο Ποινικό Μητρώο του και το 33χρονο θύμα της αρπαγής στη Βούλα.