Βούλα: Η σύντροφός του κατήγγειλε την αρπαγή του- Κατέβαλαν €10.000 από οικονομική εκκρεμότητα και τον απελευθέρωσαν

Για οικονομική τους εκκρεμότητα προχώρησαν στην αρπαγή του , και αξιωναν καταβολή του ποσού για να τον απελευθερώσουν, μετά από καταγγελία, συνελήφθη ο δράστης της αρπαγής

Η 31χρονη φίλη του, κατήγγειλε (27/06) ότι τέσσερα άτομα με χρήση σωματικής βίας, tazer και την απειλή μαχαιριού προέβησαν στην αρπαγή του 33χρονου απο τη Βούλα, αφαιρώντας και το όχημα στο οποίο επέβαινε. Την επόμενη ημέρα (28/06) το θύμα αφέθη ελεύθερο στην περιοχή της Γλυφάδας, αφού προηγουμένως, συγγενικό του πρόσωπο παρέδωσε €10.000 αξίωση των δραστών ως οφειλόμενο ποσό από οικονομικές διαφορές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής ταυτοποίησαν τον 35χρονο για την εμπλοκή του στην υπόθεση και συνελήφθη (29/06) στην περιοχή της Βούλας.

Σε βάρος του 35χρονου, καθώς και σε βάρος ακόμη τριών ατόμων, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής, ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Σε έρευνα στην οικία και το όχημά του, κατασχέθηκαν, 1,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 20 ναρκωτικά χαπια, €2.040, χειροπέδες, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και μηχανή καταμέτρησης χρημάτων, κλειδιά και εγκέφαλος αυτοκινήτου, Καθώς επίσης συσκευές κινητής τηλεφωνίας και πακέτα τηλεφωνικών συνδέσεων. Σε υπόγειο χώρο στάθμευσης ιδιοκτησίας του κατασχέθηκε λαι το όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον περασμένο Μάρτιο από την περιοχή της Βούλας.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, ο 35χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει και έχει εκτίσει σχετικές ποινές στο παρελθόν για βαριά ποινικά αδικήματα. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε σε Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή. Οι έρευνες συνεχίζονται.