«Ο Αγαθάγγελος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ο οποίος ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής»

Οι συγγενείς του Ειδικού Φρουρού ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν κατέρρευσε μέρος κτιρίου στο οποίο συμμετείχε σε εργασίες, είναι συγκλονίσμενοι και βυθισμένοι σε βαρύ πένθος στην αναγγελία θανάτου του

Ο 31χρονος Ειδικός Φρουρός, Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος, εργαζόταν στο συνεργείο του Εργολάβου για να ενισχύσει το εισόδημά του, όταν αντιλήφθηκε την κατάρρευση ενώ εκτελούσε εργασίες, επιχείρησε να πηδήξει στο φορτηγό για να σωθεί, αλλά ο τοίχος τον καταπλάκωσε.

Η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού ενημερώθηκε και συνοδεία περιπολικού μεταφέρθηκε ο πατέρας του στην Αττική. «Ο αδελφός μου ήταν ένας άνδρας από αυτούς που δεν υπάρχουν πλέον», ανέφερε για τον Ειδικό Φρουρό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο ο αδερφός του.

Για το εργατικό δυστυχημα,  συνελήφθησαν ο εργολάβος και επτά εργάτες, καθώς προέκυψαν παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.

«Το κλίμα εδώ στα Γρεβενά είναι πάρα πολύ βαρύ. Θρηνούμε όλοι. Τόσο οι γονείς και ο αδελφός του, όσο και όλοι έμεις οι υπόλοιποι συγγενείς του. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ο οποίος ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής. Και εδώ στο χωριό εργαζόταν σε ό,τι δουλειά έβρισκε γιατί έτσι είχε μάθει από μικρό παιδί να δουλεύει. Και στα χωράφια και στα τριφύλλια και όπου αλλού έβρισκε. Έτσι έκανε και στην Αθήνα. Χθες όταν το πληροφορηθήκαμε χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε ότι ο Αγαθάγγελος έφυγε με τόσο άδικο τρόπο. Το μόνο που θέλουμε αυτή την ώρα είναι να έρθει το παιδί στον τόπο του, να θρηνήσουμε και να τον αποχαιρετήσουμε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο θείος του 31χρονου Ειδικού Φρουρού  Κώστας Σειρηνιώτης.