Νεα Ιωνία: Προσαγωγές και Συλλήψεις ατόμων με καδρόνια και δοκάρια εντοπίστηκαν από ΔΙΑΣ 

Συμπλοκή ανηλίκων με οπαδικά κίνητρα απέτρεψε το πληροφοριακό δίκτυο και η αμεση ενημέρωση της ΕΛΑΣ, με τη συνδρομή πληρωμάτων της ΔΙΑΣ στη Νέα Ιωνία

Τα μέτρα της ΕΛΑΣ ήταν αυξημένα κατα το απόγευμα της Κυριακής (01/10) καθώς πληροφορίες ανέφεραν προγραμματισμένο ραντεβού με οπαδικά κίνητρα, ατόμων νεαρής ηλικίας.

Τα πληρώματα της ΔΙΑΣ – με εντολή Ταξιάρχου, προχώρησαν σε – τουλάχιστον- 80 προσαγωγές ανηλίκων ηλικας 14-17 ετων,  από την οδό Κασταμωνης στη Νέα Ιωνία στην ΥΑΒΑ.

Οι συλληφθέντες δηλώνουν οπαδοί του Νέου Ηρακλειου ενω στην κατοχή τους, έχουν κατασχεθεί πλήθος αντικειμένων, όπως ρόπαλα, ξύλα, σιδερόβερργες σιδηρογροθιές, κράνη και κοκκάλινα γάντια ακόμα και κάτω από σταθμευμένα οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ προσδιόρισαν τη “συνάντηση” το απόγευμα της Κυριακής (01/10) σε επίλυση των διαφόρων με οπαδικά κίνητρα που είχαν προκύψει. Σε δύο μεγάλες ομάδες οι ανήλικοι μετά απο διαδικτυακό ραντεβού κινήθηκαν προς τη Νέα Ιωνία.

Για τους ανήλικους για τους οποίους προκύψουν εμπλοκή στο προκαθορισμενο ραντεβού για να επιλύσουν τις οπαδικές διαφορές τους,  πρόκειται να σχηματιστεί σε βάρoς τους δικογραφία για συγκεκριμένα αδικήματα

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr, αναφέρουν ότι για 21 άτομα οι προσαγωγές έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Ενημέρωση πρόκειται να λάβουν και οι γονείς των ανηλίκων για τις προσαγωγές ώστε να μεταβούν στην αστυνομική Υπηρεσία προς ενημέρωσή τους.