Βραυρώνα: Απο το ΚΥΤ Μαλακάσας στο ξενοδοχείο οι Ασιάτες απο το Νεπάλ- Γνώριζαν για την εγκυμοσύνη αλλα δεν είχαν επισκεφτεί γυναικολόγο

Ο Ασιάτης ομολόγησε ότι γνώριζαν την εγκυμοσύνη αλλα δεν είχαν επισκεφτεί γυναικολόγο  με τη σύντροφό του, γιατί δεν είχε παρουσιάσει επιπλοκή

Ο 23χρονος από το Νεπάλ στην απολογία του ανέφερε ότι ήρθε στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες και γνώρισε στο ΚΥΤ Μαλακάσας την 24χρονη ομοεθνή του, η οποία δούλευε τον τελευταίο μήνα στο ξενοδοχείο ως καμαριέρα.

Η σύντροφός του διέμενε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου με άλλες τρεις γυναίκες ενώ ο ίδιος ξεκίνησε να εργάζεται στην ίδια μονάδα τις τελευταίες δύο ημέρες και διέμενε σε δωμάτιο προσωπικού με αλλους τρεις άντρες.

Ο 24χρονος Ασιάτης παραδέχθηκε οτι οι δύο τους γνώριζαν και επιθυμούσαν την εγκυμοσύνη της συντρόφου του ωστόσο δεν είχαν επισκεφτεί γιατρό καθώς η 23χρονη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και μετά τον τοκετό σκόπευαν να παντρευτούν.

Το απόγευμα της Πέμπτης (09/05) ο ίδιος ειχε βάρδια στην κουζίνα όταν ομοεθνής του τον ενημέρωσε ότι η σύντροφός του είναι στο δωμάτιο για δύο ώρες και δεν ανοίγει. Ο ίδιος μετέβη στο δωμάτιο και καθώς η σύντροφός του δεν άνοιγε με βία βρήκε πρόσβαση απο την πόρτα μαζί με άλλους εργαζόμενους και μπήκε στο δωμάτιο.

Στην κατάθεσή της, καμαριέρα η οποία διέμενε μαζι με την 24χρονη λεχωνα, ανέφερε οτι πριν τις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης (09/05) τελειώνοντας την εργασία τους μετέβησαν στο δωμάτιο όπου διέμεναν και ήταν στο μπάνιο. Του ανέφερε ότι είχε διάρροια και θα καθυστερούσε, και παρέμεινε στο χώρο επί τρεις ώρες, κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποιώντας το καζανάκι αρκετές φορές, με συνέπεια να ανησυχήσουν.

Μια από τις καμαριέρες παραβίασε την πόρτα του μπάνιου και είδε ττην 24χρονη όρθια να αιμορραγεί, ενώ υποστήριξε ότι είχε έμμηνο ρήση. Λόγω της μεγάλης αιμορραγίας οι καμαριέρες κάλεσαν το σύντροφο της. Το ζευγάρι ζήτησε να τους αφήσουν για λίγο μόνους στο δωμάτιο, στη συνέχεια ο 23χρονος αποχώρησε και οι καμαριέρες μπήκαν στο δωμάτιο και κάλεσαν την υποδοχή του ξενοδοχείου ζητώντας ΤΑΧΙ για να μεταβεί η 24χρονη στο νοσοκομείο καθώς έχανε τις αισθήσεις της.

Οι καμαριέρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της 24χρονης Ασιάτισσας η οποία εργαζόταν στο ξενοδοχείο τον τελευταίο μηνα και μετέβη με ΤΑΧΙ το Νοσοκομείο “Αλεξνα” μαζί με το σύντροφό της. Ενώ ο μάγειρας του ξενοδοχείου, παρέθεσε ότι ο 23χρονος βοηθός του ζήτησε να αποχωρήσει (09/05-20.00) με επίκληση αδιαθεσία της συντρόφου του η οποία έχριζε μεταφορά σε νοσοκομείο.

Στη Αστυνομία κατέθεσε και η διευθύντρια του ξενοδοχείου, η οποία ανέφερε οτι δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της 24χρονης ούτε είχε σχετική αναφορά κατά την πρόσληψή της.

Η 24χρονη λεχωνα παραμένει σε νοσηλεία φρουρούμενη, ενώ ο σύντροφός της έχει τεθεί υπό κράτηση. Την ερχόμενη Τρίτη (14/05) ο 23χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον Ανακριτή με την Ποινική Δίωξη που του άσκησε ο Εισαγγελέας για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού με τη λεχωνα σύντροφό του.