Ν.Σμύρνη: Έκαναν πορεία για «δολοφονική βία» από την ΕΛ.ΑΣ και φώναζαν «να πεθάνεις γαμ@@@νε» ενώ χτυπούσαν με σιδερολοστούς τον αιμόφυρτο Αστυνομικό (video)

Πεσμένος στο οδόστρωμα και αιμόφυρτος ο Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ, εγκλωβίστηκε από 20 χουλιγκανς του δρόμου και δεχόταν κλωτσιές, μπουνιές, και χτυπήματα με καδρόνια και σιδερολοστούς

Έκαναν πορεία για «δολοφονική βία» από την Αστυνομία, και φώναζαν «να πεθάνεις γαμ@@@με» ενώ 20άτομα χτυπούν τον αιμόφυρτο Αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ, όπως διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό.

Πηγές ενημέρωσης του NantiaReport.gr αναφέρουν ότι ο Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ ήταν ο τελευταίος στην μηχανοκίνητη υπηρεσιακή διάταξη με τους “χουλιγκανς του δρόμου” να τον απομονώνουν και πριν προλάβουν να αντιληφθούν την κατάσταση οι συνάδελφοί του, δέχθηκε επίθεση και δολοφονικά χτυπήματα με καδρόνια και σιδερολοστούς στο κεφάλι.

Η φονική μανία των δολοφόνων ταραξιών ηταν εμφανής καθώς στον αιμόφυρτο Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ συνέχιζαν να του καταφέρουν χτυπήματα με μένος και οργή. Με την άφιξη της ομάδας του, αναπτύχθηκαν σε περίμετρο για να προστατεύσουν το συνάδελφό τους οι Αστυνομικοί ενω οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν να διαφύγουν.