“Είναι ξεδιάντροπο, να διαχωρίζονται οι Αστυνομικοί εν μια νυχτί, με προσβολές και διαμάχες που αποδεδειγμένα δεν ευνοούν κανέναν”

Η πρόσφατη αντιπαράθεση συνδικαλιστών για προσωπική προβολή σε δημόσιο λόγο χωρίς ουσία λόγου, προκάλεσε το σχόλιο συναδέλφου τους μεταξύ άλλων ενστόλων με δημόσια παράθεση της άποψής του

Αναφέρει στο σχόλιό του, αστυνομικός, «Δυστυχώς την ώρα που η κουρασμένη κοινωνία ακούει φωνές που επιχειρούν να την κατευθύνουν πολιτικά για ιδίων όφελος, κάποιοι καρεκλοκένταυροι, συνδικαλιστικοί δεινόσαυροι, βγήκαν από την άνεση των γραφείων τους προσπαθώντας να επιτελέσουν υπέρτατο συνδικαλιστικό λειτούργημα και εκδούλευση που εξυπηρετεί μονάχα τους ίδιους και μόνο. Η προσπάθειά τους να στρέψουν το ενδιαφέρον των συναδέλφων και τη συζήτηση μακριά από τα πραγματικά προβλήματα που δεν είναι και λίγα, άλλα και την πρόσφατη δικαστική ήττα από το ΣτΕ και την επερχόμενη πολυδιαφημιζόμενη επιτυχία του βαθμολογίου, που θα αποδειχθεί τελικά φούσκα και αυτή, είναι πραγματικά συγκινητική.
Είναι πραγματικά ξεδιάντροπο, να διαχωρίζονται συνάδελφοι εν μια νυχτι, με προσβολές και διαμάχες που αποδεδειγμένα δεν ευνοούν κανέναν.
Δίχως να νοιάζονται για τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές οι δηλώσεις στην κοινωνία και στους συναδέλφους, αποδεικνύουν περίτρανα ότι ποτέ δεν νοιάστηκαν πραγματικά για αυτούς, φτάνει να αποσυντονίσουν, να αποπροσανατολίσουν, να προκαλέσουν σύγχυση και να φύγει έντεχνα η συζήτηση από την ανικανότητά τους.. σ αυτό ήταν πάντα καλοί!
Χρόνια τώρα η ίδια λογική, του διαίρει και βασίλευε, που τους δίνει το άλλοθι και το δικαίωμα με κανά δυο ρουσφετάκια να στρογγυλοκάθονται στην άνετη πολυθρόνα των γραφείων τους μέχρι τη Δύση του υπηρεσιακού τους βίου, ενός βίου που σαν τη συνδικαλιστική τους καριέρα, δεν έχει να μας υποδείξει τίποτα απολύτως!»

Γ.Μ