Ν.Σμύρνη: Σοβαρά τραυματίας από ξυλοδαρμό μέλος της ΔΡΑΣΗ- Μεταφέρεται στο 401ΓΣΝ

Με ασθενοφόρο μεταφέρεται Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ στο 401ΓΣΝ ο οποίος δέχθηκε βίαιη επίθεση όταν άτομα του “χώρου” τον εγκλώβισαν στο ύψος της υπόγειας στα καύσιμα της ΕΛΑΣ

(09/03-20.10) Το ασθενοφόρο μετέφερε τον σοβαρά τραυματία Αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ στο 401ΓΣΝ, με τη συνδρομή πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης ως προπομπός .

Βίαιη επίθεση με ξυλοδαρμό δέχθηκε 24χρονος Αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια στην πορεία που οργανώθηκε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr ενώ ήταν σε εξέλιξη τα επεισόδια επί της οδού Πλαστήρα, εξωτερικά του ΑΤ Νέας Σμύρνης, οι δράστες της επίθεσης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες εκτόξευαν αντικείμενα και βόμβες μολώτοφ εγκλώβισαν τον Αστυνομικό της ΔΡΑΣΗ και του επιτέθηκαν καταφέροντάς του χτυπήματα με ξύλα και σιδερολοστούς.

Κατά την διάρκεια της επίθεσης και χωρίς να μπορεί να αμυνθεί ο αιμόφυρτος Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ δέχθηκε πλιατσικο από τούς δράστες οι οποίοι τους αφαίρεσαν τον ατομικό τογ εξοπλισμό σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr

 Με ασθενοφόρο (09/03-19.35) και συνοδεία πληρωμάτων της ΕΛΑΣ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝ. Διμοιρία της ΥΑΤ κινήθηκε άμεσα στο σημείο και απώθησε τους δράστες της επίθεσης, με τους ταραξίες να κινούνται προς τη Συγγρού.