ΜΟΔ Αθηνών: Σε δίκη ο Βούλγαρος βιαστής της Αλβανής καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Στο ΜΟΔ Αθηνών διεξάγεται η δίκη του Βούλγαρου βιαστή, δράστη σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης της Αλβανής καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, τον Ιούνιο του 2021, με βία εξανάγκασε την Αλβανή ενώ καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, να εισέλθει στο διαμέρισμα της μητέρας του η οποία απουσίαζε στην εργασία της, την χτύπησε και για εννέα ώρες τη βίαζε και της ασκούσε βία. Η Αλβανή καθαρίστριας κατάφερε να δραπετεύσει όταν ο Βούλγαρος βιαστής της, πήγε στην κουζίνα για να προετοιμάσει το φαγητό του, βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Την ενοχή του Βούλγαρου κατηγορούμενου πρότεινε η Εισαγγελέας  Αριστοτελεία Δόγκα, και εισηγήθηκε να καταδικαστεί για όλα τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, χωρίς να του αναγνωριστεί μειωμένος καταλογισμός, επιχειρηματολογώντας λεπτομερώς. Η Δικαστικός Λειτουργός, επαίνεσε την αστυνομία για την επιχειρησιακή ανταπόκριση που επέδειξε καθώς όπως ανέφερε, χρησιμοποίησε όλα τα σύγχρονα μέσα και συνέλαβε σε δύο ημέρες, το Βούλγαρο βιαστή ο οποίος είχε καταφέρει να διαφύγει.

Ο Βούλγαρος κατηγορούμενος και δράστης βιασμού της Αλβανής καθαρίστριας, είχε καταδικαστεί για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 14 χρόνια φυλάκιση εκτίοντας την ποινή του, ωστόσο λόγω καλής διαγωγής στα πέντε χρόνια έλαβε υφ’ όρων απόλυση με ΠΟ να δίνει παρών στο αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, λίγους μήνες πριν διαπράξει το ίδιο κακούργημα του βιασμού.

Η δίκη συνεχίζεται την Παρασκευή (18/11-11.30).