Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος για το βιασμό της καθαρίστριας από την Αλβανία- στα Πετράλωνα- Αιφνιδιάζει τη συνοδεία και αυτοτραυματίσθηκε σε τοίχο

Άκουσε απόφαση προφυλάκισης και έλαβε φυλακιστήριο ο 35χρονος Βούλγαρος δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας απο την Αλβανία, ενώ εργαζόταν σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα

Δεν έπεισε Ανακριτή και Εισαγγελέα οι οποίοι γνωμοδότησαν την προσωρινή του κράτηση σε Σωφρονιστικό Κατάστημα για τον 35χρονο Βούλγαρο δράστη βιασμού (19/06) της 50χρονης καθαρίστριας απο την Αλβανία, ενώ εργαζόταν σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Στην απολογία του ο 35χρονος, φέρεται να αρνήθηκε ότι άρπαξε με τη βια, χτύπησε, εγκλώβισε στο διαμέρισμά του και κατ επανάληψη βίαζε την 50χρονη καθαρίστρια από την Αλβανία,  ενώ καθάριζε στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει με την μητέρα του ο Βούλγαρος.

Ένα περιστατικό αιφνιδίασε τη συνοδεία του Βούλγαρου,  ενώ ανέμεναν την απόφαση τω Δικαστικών Λειτουργών. Ο 35χρονος διέφυγε της εποπτείας των συνοδών και χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον δεσμεύουν σε μια γωνία ώστε να ηρεμήσει.

Στον Εισαγγελέα και τον Ανακριτή οδηγήθηκε και ο φίλος του, κατηγορούμενος για το πλημμέλημα της υπόθαλψης του Βούλγαρου, σε διαμέρισμα στη Ν. Φιλαδέλφεια, ο οποίος μετά την απολογία του φέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.