Πετράλωνα: Είχε αποφυλακιστεί το 2020, καταδικασμένος για βιασμό φοιτήτριας το 2015 ο Βούλγαρος

Με ποινικό μητρώο, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, ο Βούλγαρος δράστης βιασμού της Αλβανής καθαρίστριας στην πολυκατοικίας στα Κάτω  Πετράλωνα, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία καθώς διέφυγε από το φωταγωγό της πολυκατοικίας

Ο 34χρονος Βούλγαρος ο οποίος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία, όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του, είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2015 για το βιασμό 20χρονης φοιτήτριας, μέσα στο διαμέρισμά της, ενώ επιχείρηση να τη δολοφονήσει καθώς κακοποίησε και το ζώο συντροφιάς (σκύλο) που είχε μαζί της. Ο Βούλγαρος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη με κατηγορίες για βιασμός, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς. Είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 12ετων και το περασμένο καλοκαίρι (2020), είχε λάβει υφ’ όρων απόλυση από τις φυλακές Γρεβενών, με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης καθώς ως κρατούμενος έκανε μεροκάματα, κρίθηκε με την αναγνώριση του 1/3 της ποινής του και αποφυλακίστηκε.

Η 50χρονης καθαρίστρια από την Αλβανία, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία και περιέγραψε τη βία και την κακοποίηση που υπέσετη για περισσότερες από τέσσερεις ώρες, μέσα στο διαμέρισμα του Βούλγαρου. Η ίδια ενώ καθάριζε στο ισόγειο τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από τον Βούλγαρο ο οποίος άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του, τράβηξε με τη βία τη γυναίκα και την κακοποίησε σεξουαλικά. Η 50χρονη καθαρίστρια κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και να περάσει σε παρακείμενο χώρο φωνάζοντας σε βοήθεια. Περίοικοι άκουσαν τις φωνές της και ενημέρωσαν την αστυνομία. Όπως ανέφεραν, η 50χρονης γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και σε κακή ψυχολογία, ζήτησε βοήθεια . Η γυναίκα με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο ΓΚ Νίκαιας για περίθαλψη.

Με Εισαγγελικό ένταλμα, η Αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε επέμβαση στο διαμέρισμα του δράστη, κι ενώ η γυναίκα είχε ήδη απομακρυνθεί από το χώρο του διαμερίσματος, χωρίς να τον εντοπίσουν καθώς είχε αποχωρήσει από το φωταγωγό, αφού ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και κατάφερε να διαφύγει. Αναζητήσεις έχουν εκδοθεί για το Βούλγαρο ο οποίος εξακολουθεί να διαφεύγει.