Αλμυρός, Βόλου: «Θα σε γονατίσω, δεν θα ζήσεις»- Συνελήφθη πατέρας για ενδοοικογενειακή βία στη 14χρονη κόρη του

Απείλησε να σκοτώσει την έφηβη κόρη του, σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο, ενώ στην προσπάθεια της πεθεράς του να παρέμβει, δέχθηκε το βίαιο ξέσπασμά του

«Θα σε γονατίσω, θα σε σκοτώσω, δεν θα ζήσεις» απειλούσε πατέρας τη 14χρονη κόρη του, σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο σπίτι οικογένειας στον Αλμυρό Βόλου. Όπως κατήγγειλε η ανήλικη, δεν ήταν η πρώτη φορά που η βία κυριαρχούσε στο σπίτι, ωστόσο αυτό το επεισόδιο ανάγκασε τη μητέρα της οικογένειας, να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση κατα του συζύγου της.

Ο 50χρονος συνελήφθη, και στην παροανακριτική απολογία του ως κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν απείλησε και δεν εξύβρισε την έφηβη κόρη του και την πεθερά του, καθώς ανέφερε ότι είναι ήσυχος άνθρωπος, κλεισμένος σπίτι λόγω covid. Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του ο 50χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα,  ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή, ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (16/11) για να απολογηθεί και διατάχθηκε η κράτησή του με Περιοριστικό Μέτρο να μην πλησιάσει την οικογένεια.