Μήλος: Η οικογένεια του βουλευτή Γιώργου Βαγιωνά επέβαινε στη θαλαμηγό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους επιβαίνοντες στη θαλαμηγό η οποία βυθίστηκε ανοιχτά της Μήλου, καθως επίσης και για την οικογένεια του Βουλευτή Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας

Στη θαλαμηγό, ο καπετάνιος της οποίας εξέπεμψε “SOS” και άμεσα ανταποκρίθηκε το Λιμενικό Σώμα και σε επιχείρησή διάσωσης μετέβησαν πλωτά του ΛΣ, ιδιωτικά σκάφη, πλοία που έπνεαν στην περιοχή και δύο ελικόπτερ επέβαιναν 17ατομα, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια του βουλευτή Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Βαγιωνά.

Την επιχείρηση περισυλλογής των ναυαγών πραγματοποίησαν το επιβατηγό ταχύπλοο πλοίο “sea jet 2”, ένα φορτηγό πλοίο και μία λάντζα, στην οποία επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Στο ναυάγιο τραυματίστηκε άνδρας, ηλικίας 58 ετών, ο οποίος φέρει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Μήλου. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Στο Κέντρο Υγείας μετέβησαν για προληπτικό έλεγχο και οι υπόλοιποι ναυαγοί.

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την έγκαιρη και αποτελεσματική επιχείρηση διάσωσης, αλλά και στο πλήρωμα του Sea Jet 2 την εταιρείας SEAJETS που έσπευσε να βοηθήσει.