Μεσαρά: Ομολόγησε το έγκλημα του κτηνοτρόφου ο Ρουμάνος βοσκός

Ως δράστης στο έγκλημα με θύμα τον κτηνοτρόφο από τη Μεσαρά ομολόγησε ο Ρουμάνος εργάτης βοσκός που είχε στη δούλεψή του ο 40χρονος

Ο Ρουμάνος ο οποίος δήλωσε αρχικά ότι δέχθηκε πυρά και κρύφτηκε όταν δέχθηκε τα σκάγια ο κτηνοτρόφος στην αυλή του σπιτιού του, στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς, και τα τελευταία 4 χρόνια έμενε σε ένα σπιτάκι μέσα στο κτήμα όπου βρίσκεται η κτηνοτροφική μάντρα του θύματος, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας ομολόγησε ως δράστης. Ο ίδιος απέδωσε το εγκλημα στη συμπεριφορά του θύματος, ότι του φερόταν βίαια, και είχαν οικονομικές διαφορές.

Το θύμα, γνώριμος των αρχών, καθόταν στην αυλή του σπιτιού του (23/08-22.00) μαζι με την ανήλικη από τις δυο κόρες του. Μεταξύ των μαρτύρων και ο νεαρός Ρουμάνος εργάτης, που δήλωσε ότι τον εντόπισε νεκρό τον κτηνοτρόφο και ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε πυρά προς το μέρος του και κρύφτηκε. Ωστόσο , το μεσημέρι της Τρίτης (24/08), ο Ρουμάνος ομολόγησε ότι δολοφονησε τον κτηνοτρόφο, καθως έπεσε σε αντιφάσεις στην ανάκριση.

Ως συνεργός συνελήφθη ένας ακόμα Ρουμάνος, τον οποίο ο δράστης φιλοξενούσε, καθώς προμήθευσε στον φυσικό αυτουργό το όπλο του φόνου.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους οι δύο Ρουμάνοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα.