Βάρκιζα: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με νεκρό αναβάτη δικύκλου

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Βαρκιζα στο ύψος του “Ribas” με θανάσιμο τραυματισμό αναβάτη δικύκλου

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα (25/08-02.10) με δύο τραυματίες και νεκρό ανήλικο νεαρό αναβάτη δικύκλου. Σύμφωνα με αυτόπτες στο τροχαίο δυστύχημα εμπλέκεται πεζός, ενω ο οδηγός και αναβάτης του δικύκλου, όπως επισημαίνεται δε φορούσαν κράνη .

Η μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία οδηγούσε 18χρονος με συνεπιβάτη τον 17χρονο είχε αναπτύξει ταχύτητα επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου στο ύψος του Riba’s στη Βάρκιζα με κατεύθυνση το Λαγονήσι όταν ο οδηγός παρέσυρε πεζό φίλο τους, ο οποίος διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής συρθηκε στο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα. Ο 17χρονος αναβάτης τραυματίσθηκε θανάσιμα ενώ οπως διακριβώθηκε ο οδηγός του δικύκλου δεν διέθετε δίπλωμα. Τόσο ο οδηγός του δικύκλου όσο και ο πεζός φίλος τους, τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Ο οδηγός που συνελήφθη και αφέθηκε με προφορική εντολή Εισαγγελέα,  ελεύθερος.  Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.