Μενίδι: Στον Εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι- ένας Αστυνομικός- για τη συμπλοκή με σεσημασμένο Ρομά, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός

Ενώπιον του Εισαγγελέα μετάγεται ο Αστυνομικός και ο συγκατηγορούμενός του, για τον ξυλοδαρμό σεσημασμένου Ρομά σε απόπειρα κλοπής ο οποίος κατέληξε στη συνέχεια, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής, προκειμένου να προσδιορισθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με την ποινική δικογραφία σε βάρος τους, οδηγούνται (15/02) οι δύο κατηγορούμενοι – ο 38χρονος Αστυνομικός και ο 65χρονος πολίτης, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν στο πλαίσιο προανάκρισης της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. Πρόκειται για Αμεσοδρασίτη, με προϋπηρεσία στα επίσημα, ο οποίος πρόσφατα απομακρύνθηκε από τη συνοδεία επισήμου καθώς φέρεται να αρνήθηκε τον εμβολιασμό κατά της covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr, ο 38χρονος αστυνομικός και ο 65χρονος πολίτης αντιλήφθηκαν τον 44χρονο Ρομά, όταν αποπειράθηκε να αποσπάσει  κλιματιστικό από το διαμέρισμα του Αστυνομικού. Οι δύο άνδρες καταδίωξαν τον 44χρονο σεσημασμένο Ρομά και κατά την ακινητοποίησή του -σύμφωνα με μαρτυρίες- συνεπλάκησαν μαζί του. Ο 44χρονος αποχώρησε από το σημείο της συμπλοκής, σε μικρή απόσταση εντός οικοπέδου κατέρρευσε και εντοπίσθηκε νεκρός από περιοίκους.

Το πτώμα του άνδρα, ταυτοποιήθηκε στα στοιχεία του 44χρονου σεσημασμένου Ρομά Σ.Λ, κάτοικο Μενιδίου, και εντόπισε κάτοικος της περιοχής(13/02), σε οικόπεδο επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων στο Μενίδι, προκάλεσε αστυνομική έρευνα. Εντός της ημέρας (15/02) αναμένεται η ολοκλήρωση της νεκροτομής, ώστε να προσδιορισθούν και να αποδοθούν τα ακριβή αίτια θανάτου , να διαπιστωθεί αν τα τραύματα προκάλεσαν το θάνατο του 44χρονου Ρομά ή ο θάνατος επήλθε συνέπεια του τραυματισμού του.