Μενίδι: Συνελήφθησαν δύο- ένας Αστυνομικός- για τον ξυλοδαρμό σεσημασμένου Ρομά που επιχείρησε να κλέψει από το διαμέρισμά του

Εξετάζονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, αστυνομικός και ένας πολίτης, για το θανάσιμο ξυλοδαρμό του σεσημασμένου Ρομά, ο οποίος εντοπίσθηκε νεκρός σε οικοπεδικό χώρο στο Μενίδι

Στην προσαγωγή Αστυνομικού και πολίτη στην Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής προχώρησαν αστυνομικοί σε διερεύνηση της δολοφονίας σεσημασμένου 44χρονου Ρομά που εντοπίστηκε νεκρός (13/02) σε οικόπεδο επί της οδού Αχαρνέων Ιππέων στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr, ο 38χρονος αστυνομικός και ο 65χρονος πολίτης αντιλήφθηκαν τον 44χρονο Ρομά, όταν αποπειράθηκε να αποσπάσει  κλιματιστικό από το διαμέρισμα του Αστυνομικού. Οι δύο άνδρες καταδίωξαν τον 44χρονο σεσημασμένο Ρομά και κατά την ακινητοποίησή του -σύμφωνα με μαρτυρίες- συνεπλάκησαν μαζί του.

Ο 44χρονος αποχώρησε από το σημείο της συμπλοκής, σε μικρή απόσταση εντός οικοπέδου κατέρρευσε και εντοπίσθηκε νεκρός από περιοίκους. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 44χρονο Ρομά Σ.Λ σεσημασμένο, για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Κατά τη νεκροτομή (15/02),  ο ιατροδικαστής αναμένεται να αποδώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του 44χρονου. Οι δυο άνδρες ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης και τέθηκαν υπο κράτηση (14/02).

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων, σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν (15/02) στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.