Μέγαρα: Δύσκολη νύχτα …με απούσα την Αστυνομία

Την απουσία της αστυνομίας στα Μέγαρα, καταγγέλλου πολίτες οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους καθώς «χρειαζόντουσαν» την Αστυνομία και ….δεν εμφανίστηκε.

Καυγάς σε καφέ μπαρ στην πλατεία Λυτάρα στα Μεγαρα (17/01) εξελίχθηκε σε έντονο επεισόδιο, με καρέκλες να εκτοξεύονται προς τη τζαμαρία της επιχείρησης. Θαμώνες κάλεσαν την Άμεση Δράσης, αναφέροντας το περιστατικό αλλα η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σημείο.
Και στη συνέχεια περιστατικό διάρρηξης σε κοσμηματοπωλείο σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Διερχόμενος πολίτης ο οποίος αντελήφθηκε τη διάρρηξη κάλεσε την Αστυνομία, ενω το περιπολικό έφτασε στο σημείο σχεδόν 40 λεπτά μετά την κλήση.
Να αναφερθεί πως δεν ήταν τα μοναδικά περιστατικά στην περιοχή των Μεγάρων (17/01) το βράδυ της Τρίτης και πως παρόμοια παράπονα για την καθυστέρηση της Αστυνομίας εκφράζονται συχνά από τους πολίτες.
 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας – (Τρίτη  (17/01) ξημερώματα Τετάρτης (18/01)- υπήρχε μόνο ένα περιπολικό που «εξυπηρετούσε» την ευρύτερη περιοχή του Θριασίου και των Μεγάρων.
Παρά τις συχνές επισκέψεις και υποσχέσεις του αναπλ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, και υπηρεσιακών παραγόντων για την ενίσχυση της Αστυνόμευσης στο Δήμο Μεγαρέων, μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί..
 Αξίζει να μεταφέρουμε τα λόγια ιδιοκτήτη καφετέριας σχετικά με το θέμα: «Ζητάμε την ενίσχυση της αστυνόμευσης παρότι ξέρουμε πως εν τέλει εις βάρος μας θα είναι, καθώς όταν πρόκειται για δυνατή μουσική ή οποιαδήποτε άλλη «μικροπαρανομία» πάντα υπάρχει περιπολικό».
_____________
* MegaraTv