Με πάνο “έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας” συγκεντρώθηκαν οικογένειες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης;

Η συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, μια κατ’ επίφαση διαμαρτυρία “για την αστυνομική βία” και έγινε επίκληση σε οικογένειες ενώ οργανώθηκε από ομάδες του “χώρου”, συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για να προκαλέσουν βία

“Επιτροπές κατοίκων” και συλλογικότητες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, από περιοχές των νοτίων προαστίων, συγκεντρώθηκαν (09/03-17.00) στη Νέα Σμύρνη. Σε περίπου 4.000άτομα υπολόγισαν το πλήθος των συγκεντρωμένων. Και όσο και να προσπάθησαν να “εκμεταλλευτούν” το συναίσθημα, με συγκεκαλυμμένες προφάσεις και ψεύτικες αναφορές, οι πραγματικές προθέσεις των συγκεντρωμένων αποκαλύφθηκαν από την προσυγκέντρωση στην πλατεία μόλις άνοιξαν το πανό, “έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές μας”..

Διαφάνηκε από νωρίς, ότι στη συγκέντρωση της πλατείας Νέας Σμύρνης, δεν ήταν οικογένειες. Με κουκούλες λοστούς μαδέρια και μολώτοφ δεν είχαν ειρηνικές προθέσεις απέναντι στην Αστυνομία. Οι δεκάδες “ορφανές” εμπρηστικές μολώτοφ που κατασχέθηκαν σε σάκο δεν ήταν “ρετσίνα στο €1 το καταφάκι” και ο Αστυνομικός της ΔΡΑΣΗ ο οποίος δέχθηκε τη φονική επίθεση με λοστούς και μαδέρια, έκανε τη δουλειά του… Πείτε μου λοιπόν εσείς, ότι αυτοί που άνοιξαν το πανό και φώναζαν συνθήματα για “μπάτσους” και προκάλεσαν τον βαρύτατο τραυματισμό του νεαρού Αστυνομικού της ΔΡΑΣΗ και προκάλεσαν τα επεισόδια, ότι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συγκεντρώθηκαν οικογένειες..

Δικαίως η αγανάκτηση Αστυνομικών στο NantiaReport.gr να αναφέρουν ότι «τα άτομα της πορείας ήταν επιθετικά και επικίνδυνα, εμείς σε αμυντική στάση, ο συνάδελφος τραυματίας, και εντολή Κέντρου να μη βεβαιώνουμε παραβάσεις, λόγω ημέρας! Αύριο θα είναι Τετάρτη και η εντολή θα επαναφέρει τους ελέγχους και ο συνάδελφος θα παραμένει σε νοσηλεία και οι Αξιωματικοί σε αποτίμηση της ανταπόκρισης των πληρωμάτων και θύμα πάλι τον αστυνομικό»!

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport.gr