Ν.Σμύρνη: Αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σάκο με “ορφανές” εκρηκτικές μολώτοφ (video)

Οργανωμένες ομάδες προσκείμενες στον αντιεξουσιαστικό χώρο επιχειρούν αν προκαλέσουν αναταραχή και αναζητούν θύματα με στοχοποίηση της ΕΛΑΣ και του ένστολου προσωπικού της

Με επίκληση ψευδών περιστατικών και παραποιώντας τα γεγονότα, οργανωμένες ομάδες και “αλληλεγγυότητες” στοχεύουν  στην πόλωση και την κοινωνική αναταραχή. Με εντολές Κέντρου προς όλες τις περιπολίες για αυξημένη επιφυλακή και προσοχή στα σημεία όπως έχουν οριστεί, οι οργανωμένες “αυθόρμητες” συγκεντρώσεις σε πλατείες, συνεχίζονται .

Στο πλαίσιο των ελέγχων, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση (09/03) στη Νέα Σμύρνη “κατά της αστυνομικής βίας”, αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν σάκο με “ορφανές” εκρηκτικές μολώτοφ. Όπως διακρίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό που παρουσιάζει το NantiaReport.gr, οι “‘εμπρηστές της βενζίνης” είχαν κατασκευάσει δεκάδες εκρηκτικές μολώτοφ στις οποίες είχαν προσαρμόσει κροτίδες ενώ στο σάκο μετέφεραν και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό προς πλήρωση κενών μπουκαλιών για την κατασκευή μολώτοφ.

Ο σάκος κατασχέθηκα και μεταφέρθηκε στη ΔΕΕ προς εξέταση και εξερεύνηση των πειστηρίων, στο ενδεχόμενο να προκύψουν ευρήματα από δακτυλικά ή DNAκά αποτυπώματα.