Μαρκόπουλο Ωροπού: Επιχείρησε να αποτρέψει τη μητέρα της να ενεργήσει αυτοχειρία και δέχθηκε τα φονικά πλήγματα με μαχαίρι

Χαρακτηριστικά Αρχαίας τραγωδίας στο έγκλημα με την παιδοκτόνο να ενεργεί σε βάρος της αυτοχειρία όταν είδε νεκρή την έφηβη κόρη της αιμόφυρτη στο προαύλιο της οικογενειακής μονοκατοικίας στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Βασανισμένη από τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 51άχρονη συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας το τελευταίο διάστημα είχε υποτροπή στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε με δίγραμμη συνταγογράφηση από το γιατρό που την παρακολουθούσε.

Στην τοπική κοινωνία του Μαρκόπουλου στον Ωροπο, τα όσα βίωναν στην οικογένεια τους, δεν ηταν γνωστά ούτε στις παρέες της ανήλικης μαθήτριας της Γ Λυκείου, ούτε στους γείτονες. Ωστόσο καβγάδες τις τελευταίες ημέρες ήταν έντονοι με όσους βρέθηκαν αυτήκοοι στη φασαρία να τοτς αποδίδουν στη συνύπαρξη με την νεαρή κόρη της οικογένειας, που βρισκόταν  εφηβεία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10) σε μια ακόμα κρίση αμόκ της 51άχρονης, κι ενώ ο πατέρας, συνταξιούχος Τουριστικός Πράκτορας κατέβηκε στο υπόγειο, βρέθηκε κλειδωμένος από τη σύζυγό του, η οποια στη συνέχεια επιχείρησε σε βάρος της αυτοχειρία.

Ήταν η Μαρίνα, η έφηβη κόρη της οικογένειας η ποια επιχείρησε για άλλη μια φορά να αποτρέψει τη μητέρα της να ενεργήσει αυτοχειρία με μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα. Η 51άχρονη σε αμόκ, τραυμάτισε στο λαιμό και το θώρακα τη 17άχρονη η ποια έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε αιμόφυρτη στο προαύλιο της οικογενειακής μονοκατοικίας. Η 51άχρονη στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι, αυτοτραυματίσθηκε με θανατηφόρα πλήγματα που κατάφερε στον εαυτό της.

Αυτήκοος μάρτυρας ο πατέρας και σύζυγος της οικογένειας. Κατάφερε με δύο τσεκούρια που είχε στο λεβιτοστάσιο να παραβιάσει την πόρτα και μόλις απεγκλωβιστηκε βρέθηκε μπροστά στην απόλυτη απόγνωση. Είναι τα δικά του αιματηρά εντυπώματα που διέκριναν οι Αστυνομικοί και κατέσχεσαν τα τσεκούρια, σε μια προσπάθεια να παραβιάσει την πόρτα και να βρεθεί κοντά στη σύζυγο και την κόρη τους . Ο ίδιος εντόπισε τη σύζυγο και τη 17άχρονη νεκρές, αιμόφυρτες, στο προαύλιο της μονοκατοικίας και δίπλα στη σύζυγό του, το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε το έγκλημα και στη συνέχεια αυτοχειρία σε βάρος της.

Στο σπίτι της οικογένειας οι Αστυνομικοί βρήκαν τα φάρμακα ψυχιατρικής αγωγής

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η τραγική κατάληξη, φίλοι της ανήλικης, συσχέτισαν ανάρτηση της 17άχρονης στο λογαριασμό της σε κοινωνικό δίκτυο- μόλις ένα 24άωρο νωρίτερα-  χωρίς προσδιορισμό σε συγκεκριμένη κατάσταση, ωστόσο υπήρξαν κι εκείνοι που απέδωσαν τη διατύπωση ως… “προφητική”.

688d21_4-e1508002980570