Μαρκόπουλο Ωροπού: Με μαχαίρι δολοφόνησε την κόρη της και ενήργησε αυτοχειρία

Μητέρα φέρεται να δολοφόνησε την κόρη της, υστερα απο επεισόδιο στο σπίτι τους, και στη συνέχεια να ενήργησε σε βάρος της αυτοχειρία στην αυλή της μονοκατοικίας στο Μαρκόπουλο Ωρωπού.

Οικογενειακή τραγωδία με 51άχρονη μητερα παιδοκτόνο, δράστιδατη δολοφονίας της 17άχρονης κόρης της, και την ίδια να ενεργεί αυτοχειρίας στην αυλή της μονοκατοικίας στην οποία διαβιεί η οικογένεια στη Λωφόρο Δημοκρατίας, στην περιοχή του Μαρκόπουλου (14/10-12.20) εξετάζεται από τις Αρχές.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NanntiaRepοrt.gr, η 51άχρονη μητέρα και σύζυγος ύστερα από οικογενειακό επεισόδιο φέρεται να κλείδωσε το σύζυγό της στο υπόγειο της οικογενειακής οικίας, οταν κατέβηκε για κάποιο οικιακή δουλειά όπως ο ίδιος ανέφερε. Στη συνέχεια με μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα και υπό την απειλή ζωής κινήθηκε σε βάρος της εφηβης κόρης της.

Στην αυλή της οικίας η 17άχρονη με θανατηφόρα πλήγματα από το μαχαίρι που της κατάφερε η μητέρα της, έπεσε αιμόφυρτη νεκρή. Στη θέα της νεκρής έφηβης, η μητερα και δραστιδα του εγκλήματος φέρεται να προχώρησε σε αυτοχειρία.

Αυτήκοος μάρτυρας του εγκλήματος χωρις να μπορεί να αντιδράσει ισχυρίζεται ότι βρέθηκε ο 53άχρονος πατερας και σύζυγος. Οπως ισχυρίζεται έσπασε την πόρτα και κατάφερε να βγει στην αυλή όπου και αντίκρυσε τη σύζυγό του και την κόρη τους νεκρές στο προαύλιο. Άμεσα κάλεσε την Αστυνομικά και ενημέρωσε τηλεφωνικά για την τραγική οικογενειακή τραγωδία.

Περίοικοι, κατέθεσαν ότι το τελευταίο διάστημα επικρατούσε ένταση και καυγάδες στο σπίτι της οικογένειας.

Στο σπίτι της οικογένειας Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντοπισαν φαρμακευτικά σκευάσματα διγραμμες συνταγες ψυχιατρικής αγωγής την όποια φέρεται να ακολουθούσε η 51άχρονη. Στο υπόγειο στο χώρο του λεβητοστασίου, οι Αστυνομικοί, εντόπισε και δύο τσεκούρια με αιματηρά εντυπώματα τα οποία έχουν κατασχεθεί για εξέταση στα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ .

Ο 53άχρονος τουριστικός πράκτορας, καταθέτει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

Στην Ασφάλεια έχει κληθεί και ο ψυχίατρος ο οποίος παρακολουθούσε όπως ανέφερε ο σύζυγος και πατέρας της οικογένειας την 51άχρονη, συνταξιούχο της Ολυμπιακής Αεροπορίας προκειμένου να καταθέσει σχετικά.