Μαρκόπουλο: Ψυχολογικά προβλήματα και εμμονές της 51άχρονης την έτρεψαν ως παιδοκτόνο και αυτόχειρα

Τα ψυχολογικά προβλήματα και οι εμμονές της οδήγησαν την 51άχρονη Ασπασία, να δολοφονήσει την έφηβη κόρης της και στη συνέχεια σε αυτοχειρία.

 Η 51άχρονη Ασπασία, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας σύζυγος του 53άχρνου συνταξιούχου Τουριστικού Πράκτορα, και μητέρα της 17άχρονης Μαρίνας, με οικιακό μαχαίρι, επέφερε -σύμφωνα με τον ιατροδικαστή- 34 μαχαιριές στον άνω κορμό και το λαιμό της έφηβης και στη συνέχεια ενήργησε αυτοχειρία.
Η 51άχρονη Ασπασία, έπασχε από ψυχική νόσο, με έντονη την τάση μανίας καταδίωξης και εμμονή ότι έπασχε από ανίατη ασθένεια. Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσαν την εξέλιξη της νόσου δύο ψυχίατροι ενώ λάμβανε αγωγή διάγραμμης συνταγογράφησης. Στις θολωμενες σκέψεις της ωστόσο ξεχώριζε τη μοναχοκόρη της, την οποία και υπεραγαπούσε ενω η ίδια ανησυχούσε για το μέλλον της.

«Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε» περιγράφει ο μοναδικός αυτήκοος μάρτυρας της οικογενειακής τραγωδίας, ο 53σχρονο σύζυγος και πατέρες της οικογένειας της.

ΕΓΚΛΗΜΑ_ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ_ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ_

«Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις, που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Μετά έλεγε ότι είμαι και εγώ άρρωστος. Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε τον θάνατό μας», ανεφερε μεταξυ αλλων ο τραγικός σύζυγος και πατέρας στους Αστυνομικούς.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε, γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας», σημειώνει χαρακτηριστικά ο 53άχρονος συνταξιούχος Τουριστικός Πράκτορας μετά τις τραγικές εξελίξεις.

Οι κηδείες των δύο γυναικών, έχουν προγραμματιστεί να τελεστουν στο Κοιμητήριο Μαρκοπουλου (17/10)