Μακρακώμη Φθιώτιδας: Συνελήφθη ο Ρουμάνος για την εκκούσια αρπαγή ανήλικης

Εντόπισαν σε μπλόκο κλεμμένα δίκυκλα στα οποία επέβαιναν ο καταζητούμενος Ρουμάνος με τη 16άχρονη, η μητέρα της οποία είχε καταγγείλει την αρπαγή της.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης από το βράδυ της Δευτέρας (31/10) αναζητούσαν στη δυτική Φθιώτιδα σε συνεργασία με το Α.Τ. Υπάτης  με μπλόκα σε κομβικά σημεία, τον 19άχρονο Ρουμάνο, υστερα απο την καταγγελία της μητέρας της 16άχρονης μαθήτριας, για αρπαγη.

Οι Αστυνομικοί  (01/10-16.00) στο πλαίσιο των ερευνών, εντόπισαν δυο μηχανάκια να κινούνται σε επαρχιακό δρόμο κοντά στα Λουτρά Υπάτης, τα οποία απασχολουσαν ως  κλεμμένα. Στο ένα επέβαινε ο 19άχρονος Ρουμάνος με την 16άχρονη μαθήτρια και στο άλλο Αλβανός συνεργός και φίλος του. Στη θέα των Αστυνομικών οι αναβάτες τους, δεν σταμάτησαν, και διέφυγαν μέσα από αγροτικούς δρόμους. Υπήρξε συντονισμένη Αστυνομική επιχείριση, και καταδίωξη τα δικυκλα ακινητοποιηθηκαν κοντά στο χωριό Γραμμένη. Οι δυο αλλοδαποί εγκατέλειψαν τα δίκυκλα με το νεαρό Ρουμάνο να  επιχειρεί να διαφύγει μέσα απο τα χωράφια, ωστοσο οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης κατάφεραν να τον συλλάβουν και τον Αλβανό φίλος του, ο οποιος συνελήφθη μέσα στο χχωρι.

Η 16άχρονη μαθήτρια, συνοδεία Αστυνομικών παραδόθηκε στη μητέρα της. Όπως ανέφερε στους  Αστυνομικούς, η 16άχρονη διατηρούσε σχέση με το νεαρό Ρουμάνο, ωστόσο ο ίδιος προχώρησε στην εκκουσια αρπαγη της 18άχρονης Αλβανης από το χωριό Καστρί. Όταν οι πατέρας της, την έστειλε πίσω  στην Αλβανία, επέστρεψε στην 16άχρονη μαθήτρια, την οποία έπεισε να τον ακολουθήσει…