Γραμμένη Φθιώτιδας: Ρουμάνος καταζητείται για αρπαγή έφηβης, με καταγγελία της μητέρας της

Αρπαγή της 16άχρονης κόρης της, κατήγγειλε η μητέρα της, με δράστη Ρουμάνο ο οποίος  αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφωρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία (31/10) της μητέρας 16άχρονης μαθήτριας του Λυκείου Μακρακώμης ο νεαρός Ρουμάνος, προχώρησε στην αρπαγή της και απο το απόγευμα της Δευτέρας οποτε και υποβλήθηκε η καταγγελία σε βαρος του, διαφεύγει και αναζητείται απο τις Αρχές.

Όπως σημειώνει η μητερα της εφηβης μαθήτριας, η κορη της, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρειάζεται καθημερινή παρακολούθηση.

Ο νεαρός Ρουμάνος, ο οποιος διαμένει στη Γραμμένη της Δυτικής Φθιώτιδας την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε αναστάτωση στην τοπική Αστυνομία και σε δύο χωριά με την εκκουσια αρπαγή 18άχρονης Αλβανής, την οποία εντόπισαν οι γονείς της, και την έστειλαν στην Αλβανία. Στη συνεχεια, με παρέα φίλων του σε “αντιποινα” για την απομάκρυνση της 18αχρονης, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο σπίτι της οικογένειας της, στο Καστρί .

Οι Αστυνομικοί αλλα και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής αναζητούν σε καθε πιθανο σημείο με καθε μέσο και καταβάλουν προσπάθεια να τους εντοπίσουν στην ευρύτερη περιοχή στα πλαίσια του ααυτοφωρου.