Δίκη Εφετείο: Προκάλεσαν οριστική διακοπή της δικής με προκλητικά συνθήματα

Φωνάζοντας συνθήματα προκάλεσαν την Πρόεδρο να διακόψει προσωρινά τη διδικασία ενώ ο Γραμματέας ανακοινωσε ότι η σημερινή διαδικασία διακόπτεται οριστικά.
“Το παράγγελμα από μέλη της Χρυσής Αυγής για να ξεκινήσει η επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα ήταν αντίστοιχο με αυτό που είδαμε πριν από λίγο στο δικαστήριο” όταν μέλη του κοινού από την πλευρά της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς την έξοδο του δικαστηρίου.
Ήταν η ερώτηση των συνηγόρων πολιτικής αγωγής του ΠΑΜΕ προς τον μάρτυρα Σωτήρη Πουλικόγιαννη μετά τη συνέχιση της διαδικασίας που ειχε διακοπεί νωρίτερα λογω έντασης εξωτερικά του Εφετείου. Ακολούθησε η έντονη λεκτική αντιπαράθεση των δικηγόρων υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.
Η ένταση μεταφέρθηκε στο ακροατήριο με συνθημάτων εκατέρωθεν των δυο πλευρών.
“Φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”, “Φουντούλης, Καπελώνης ήταν η αρχή όλους θα σας χώσουμε βαθιά μέσα στη γη” από τους οργανωμενους αντιφασιστες, “Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή” από το ακροατήριο της Χρυσής Αυγής.
Η Πρόεδρος της Έδρας διέκοψε τη διδικασία και στη συνέχεια ο Γραμματέας ανακοινωσε ότι η σημερινή διαδικασία διακόπτεται οριστικά για την ερχόμενη Πέμπτη (10/11).
Οι συνήγοροι υπεράσπισης φυγαδεύτηκαν από την έξοδο των Δικαστών, ενώ η ομάδα των αντιφασιστών αποχώρησε από την έξοδο που εισέρχονται οι κατηγορούμενοι.