Μ.Ζαμπίδης: «Του λέω μην τρέχεις και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω και πήραμε την αστυνομία»

Επέστρεφε στο σπίτι του o Μιχάλης Ζαμπίδης, και είδε το διαρρήκτη να υπερπηδάει τη μάντρα της περίφραξης, και περιέγραψε τη «συνάντησή» τους μέχρι τη στιγμή της σύλληψής τους από την Αστυνομία

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του kick boxing, Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» (29/11) για το επεισόδιο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (21/11) με τους δύο επίδοξους διαρρήκτες οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος επέστρεφε.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω. Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις; Του λέω μην τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Εκεί λέει εντάξει εντάξει. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία», ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.