Νέο Ηράκλειο: Κατήγγειλε αρπαγή της από κουκουλοφόρους και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης

Κατήγγειλε την απόπειρα αρπαγής της ενώ πεζή περπατούσε στο Νέο Ηράκλειο, και όπως ανέφερε τρεις κουκουλοφόροι την επιβίβασαν σε όχημα, και αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά

Η 22χρονη κατήγγειλε στο ΤΑ Ηρακλείου Αττικής, ότι ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Στέλιου Καραγιώργη και Ηλίου στο Νέο Ηράκλειο, ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής (21/11), σταμάτησε δίπλα της όχημα, αποβιβάστηκαν τρεις κουκουλοφόροι και χωρίς τη θέλησή της,  τη χτύπησαν και την επιβίβασαν στο όχημα, ενώ αποπειράθηκαν να την κακοποιήσουν σεξουαλικά .

Στη διαδρομή λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχασε τις αισθήσεις της, και όταν τις ανέκτησε, διαπίστωσε ότι την είχαν εγκαταλείψει σε στάση λεωφορείου κοντά στο σταθμό Λαρίσης. Σύμφωνα με το θύμα, οι δράστες της αφαίρεσαν την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο. Η νεαρή γυναίκα ζήτησε βοήθεια από περαστικούς οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία και πλήρωμα περιπολικού τη μετέφερε στο Τ. Α Νέου Ηρακλείου, όπου υπέβαλλε μήνυση κατά των αγνώστων δραστών.