Διαρρήκτες επιχείρησαν να εισβάλουν στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη και .. συνελήφθησαν

Αποπειράθηκαν να εισβάλλουν με κατσαβίδι σε σπίτι κι έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη, κάτοχο 18 παγκόσμιων τίτλων και παγκόσμιο πρωταθλητή kick boxing, ενω επέστρεφε και η εξέλιξη δεν ήταν αναμενόμενη από τους διαρρήκτες

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing και κάτοχος 18 παγκόσμιων τίτλων, Μιχάλης Ζαμπίδης, βρέθηκε μπροστά στους διαρρήκτες που επιχείρησαν να εισβάλλουν στο σπίτι του την περασμένη Κυριακή (22/11).

«Επέστρεφα στο σπίτι μου, όταν είδα έναν να πηδάει τα κάγκελα. Σχεδόν προσγειώθηκε στο αυτοκίνητό μου. Τον βλέπω, σταματάω δίπλα του, δεν ήξερε ότι είναι το σπίτι μου και του λέω ‘τι κάνεις εκεί;’. Με το που με βλέπει, ενθουσιάζεται κιόλας. ‘Μάικ εσύ;’. ‘Ναι του λέω, εγώ. Εσύ τι κάνεις εδώ; Γιατί πηδάς τον τοίχο;’. Μου λέει ‘τίποτα, τίποτα. Φωτογραφίες έβγαζα’».

«Με βλέπει, πάει να φύγει και πάει και ο άλλος που ήταν μπροστά μου να φύγει και τότε του λέω ‘και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω μετά. Οπότε κάτσε εδώ’. Μου λέει ‘εντάξει’ και φωνάζει και τον άλλο, τον συνέταιρο, και του λέω ‘εδώ είναι το σπίτι μου’», ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

«Δεν τους χτύπησα. Γιατί είχαμε καλέσει ήδη την αστυνομία και αυτοί εκείνη την ώρα έφευγαν. Σκέφτηκα και το εξής, ότι δεν τους βρήκα μέσα στο σπίτι μου, δεν μου επιτέθηκαν για να επικαλεστώ αυτοάμυνα, ήταν και ανήλικοι. Οπότε λειτούργησα ψύχραιμα».

Ο ένας από τους δύο διαρρήκτες έχει συλληφθεί και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του σε 17χρονο και έχει συλληφθεί 17 φορές για κλοπές και διαρρήξεις. Σε βάρος τους καθώς και τους συνεργού του ο οποίος αναζητείται σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.