Τούμπα: Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς ο νεκρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Φίλαθλος του ΠΑΟΚ, που παρακολουθούσε τον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη, κατέρρευσε έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τα επεισόδιο που είχαν προηγηθεί

Ανακοπή υπέστη και κατέληξε 45χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ,  αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη, κατά την έξοδό του από το γήπεδο της Τούμπας, επί της οδού Διογένους. Άμεσα του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες και υποβλήθηκε σε ΚΑΡΠΑ χωρίς ανταπόκριση. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για 45χρονο Υπολοχαγό του Τεχνικού Σώματος Στρατού Ξηράς, ο οποίος υπηρετούσε στο 308 Εργοστάσιο Βάσεως στη Θεσσαλονίκη.

Για το θάνατο του 45χρονου, εξέδωσαν ανακοίνωση τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία αναφέρει, «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου μας που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο. Συγκλονισμένοι από την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, η σκέψη μας είναι στους δικούς του…».

Ενώ στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σημειώνει, «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά τη λήξη του χθεσινού ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα όταν χάνεται μια ανθρώπινη ζωή…».