Λ.Συγγρού: Σε προχωρημένη μέθη ο οδηγός που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο

Μεθυσμένος ήταν ο υπαίτιος οδηγός του τροχαίου ατυχήματος το πρωί, στην άνοδο της  Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Φιξ.

Σύμφωνα με πληροφοριες του nantiareport.gr, κατα την αιμοληπτική αλκοολομέτρηση στους δυο οδηγους κατά τη μεταφορά τους στον Ερυθρό Σταυρό, για να διαπιστωθεί αν υπήρχε επηρρεια αλκοόλ ή ουσιών στην πρόκληση του  σοβαρού τροχαίου, προέκυψε ότι ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ήταν υπό την σε προχωρημένη κατάσταση μέθης. Πρόκειται για ελληνοαμερικανό ο οποίος με τρία ακόμα άτομα τα οποια επέβαιναν στο όχημά του,  επέστρεφαν απο διασκεδαση. Κατά την πρώτη μέτρηση, η περιεκτικότητα αλκοόλ στο αίμα του υπαίτιου οδηγού μετρήθηκε στα 0,78 gr/l, ενώ στη δεύτερη 0,61 gr/l, ενω το ανώτατο όριο, σύμφωνα με τον ΚΟΚ, είναι στο 0,25 gr/l.

Σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό οι τέσσερις από τους εξι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν σε σύγκρουση (14/12-07.15) στο ανερχόμενο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Φιξ.

Συμφωνα με τα προανακριτικά στοιχεία από μαρτυρίες αυτοπτών, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που προκάλεσε το τροχαίο, επιχείρησε  αναστροφή στη διασταύρωση της Φρατζή με τη Λ.Συγγρού στο φανάρι του ΦΙΞ, ενώ το δευτερο όχημα έστριψε για να εισελθει στην κυκλοφορια της Λ Συγγρού με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτια και τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.