Συγγρού Φιξ: Έξι τραυματίες σε σύγκρουση δύο οχημάτων

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην άνοδο της  Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Φιξ.

Τραυματίες ανασύρθηκαν οι έξι επιβαίνοντες -τέσσερις σοβαρά – στο τροχαίο με σύγκρουση δύο οχημάτων (14/12-07.15) στο ανερχόμενο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Φιξ.

Σύμφωνα με τα εως τώρα προανακριτικά στοιχεία από μαρτυρίες αυτοπτών, ο οδηγός τους ενός αυτοκινήτου, επιχείρησε  αναστροφή ενώ το δευτερο όχηνα έστριψε για να εισελθει στην κυκλοφορια της Λ Συγγρού με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

Foto, EurokinissiEurokinissi
Foto, EurokinissiEurokinissi

Σοβαρά τραυματίσθηκαν και οι έξι επιβαίνοντες, τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ένα όχημα και δύο οι επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο. Όλοι οι τραυματίες διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό ενώ στους δύο οδηγούς έχει γίνει αιμοληπτική αλκοολομέτρηση για να διαπιστωθεί αν υπήρχε επηρρεια αλκοόλ ή ουσιών για την πρόκληση του τροχαίου.

Foto: Eurokinissi
Foto: Eurokinissi

Προανάκριση για τα ακριβή αιτια και τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Μέχρι και αυτή την ώρα (14/12-11.00) το δεξι ρεύμα ανόδου της Λ.Συγγρού παραμένει κλειστό για την κυκλοφορια, ενω τα οχήματα που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο έχουν απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο με το μποτιλιάρισμα να φτάνει μέχρι τον Πειραιά.