Κηφισιά: Αιματηρή ληστεια, με Kalashnikov- Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δυο άτομα

Αναζητήσεις στα πληρώματα της Άμεσης Δράσης για τον εντοπισμό των δραστών αιματηρής ληστείας στη Κηφισιά.

Στο τέρμα της ο Λάϊου στην Κηφισιά, εντοπίσθηκε  (14/12-15.10) το μαύρο BMW στο οποίο επέβαιναν οι επικίνδυνοι κακοποιοί. Οι δράστες προκάλεσαν εμπρησμό στο όχημα και επιβιβάστηκαν σε δεύτερο όχημα  (ασημί Audi) με το οποίο διέφυγαν από το σημείο. Συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους.

Με βαρύ οπλισμό δύο Kalashnikov και πιστόλι, τέσσερις κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια ληστείας (14/12-15.00) στην έδρα της αλλαντοποιίας “ΥΦΑΝΤΗΣ”, στην Κηφισιά, πυροβόλησαν και τραυματιζαν σοβαρά δύο άτομα- από πληροφορίες πρόκειται για υπαλλήλους του λογιστηρίου της εταιρείας- στα πόδια για να τους παραδώσουν τα χρήματα. Από πληροφορίες το ύψος ποσού που απέσπασαν οι δράστες ανέρχεται περίπου στις #€50.000

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες -μέχρι στιγμης – πληροφορίες οι κακοποιοί, κατά τη διαφυγή του πυροβόλησαν κατά πληρώματος της Άμεσης Δράσης (ΔΙΑΣ) που εντόπισε το όχημα διαφυγής των δραστων, χωρίς να προκαλέσουν τραυματισμό των Αστυνομικών.

Οι κακοποιοί κρίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, και εχουν δοθεί αναζητήσεις για το μαύρο BMW ενω υπάρχει αναφορά και για δεύτερο όχημα το οποίο διέφυγε από το σημείο σχεδόν ταυτόχρονα (ασημί Audi) στο οποίο επιβαίνουν οι κακοποιοί και κινούνται προς Αθήνα.