Κορωπί: Έλληνας, και δυο ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και την Αρμενία, συνελήφθησαν ενω επέβαιναν σε φορτηγό με διαρρηκτικά εργαλεία

 

Ξημερώματα (24/6- 02.25) περιπολικό της Αμεσης Δράσης Αττικής, εντόπισε κοντά στον προαστιακό του Κορωπίου φορτηγό με τρεις επιβαίνοντες η κίνηση του οποίου κρίθηκε ύποπτη  ενω από τον τερματικό προέκυψε να απασχολεί ως κλεμμένο (22/06) από το Μενίδι Αττικής. Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης ενημέρωσε το κέντρο και έκανε σήμα στον οδηγό για έλεγχο ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς έκλεισε το δρόμο στο περιπολικό.

Στην περιοχή μετέβησαν ενισχύσεις περιπολικά της Άμεσης Δράσης, ΔΙ.ΑΣ και τα οχήματα Μαρκοπούλου και Βαρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενω το φορτηγό ακινητοποιήθηκε με πρόσκρουση στην μπάρα του δρόμου.

Τα πληρωματα συνέλαβαν τους τρεις επιβαίνοντες σε πεζή καταδίωξη.  Από τη  ταυτοποίηση στοιχείων τους πρόκειται για εναν Έλληνα,  ομογενή από το Ουζμπεκιστάν και έναν Αρμένιο.

Στο φορτηγό κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και γάντια κ.λ.π.

Οι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό Τ.Α. ενώ προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή τους σε σοβαρές περιπτώσεις διαρρήξεων εταιριών κ.λ.π.