Κολωνός: Με βούλευμα παραπεμπεται διώκεται η μητέρα της ανήλικης και ο Ηλίας Μίχος

Εκδόθηκε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που παραπέμπει σε δίκη συνολικά 26 κατηγορούμενους, όλοι προσωρινά κρατούμενοι

Οι Δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το Βούλευμά τους (2865/2023), αποδίδουν στη μητέρα της ανήλικης σοβαρότατες κατηγορίες, της διακεκριμένης μαστροπείας, της διακεκριμένης περίπτωσης μαστροπείας καθώς έκριναν οτι η 37χρονη μητέρα της ανήλικης διέθετε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, έναντι αμοιβής, ηλεκτρονικό πορνογραφικό υλικό της κόρη της καθώς επίσης σε «πελάτες του Μίχου». Στον Ηλία Μίχο αποδίδεται κατηγορία- μεταξύ άλλων-  για βιασμό και διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Τις επόμενες ημερες ανάγεται να προσδιοριστεί και η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση στον Κολωνό, μετά το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, καθώς μέσα στον μήνα Οκτώβριο συμπληρώνονται, για τους βασικούς κατηγορούμενους, 12 μήνες προσωρινής κράτησης. Στόχος είναι η δίκη, να ολοκληρωθεί πριν τη συμπλήρωση των 18 μηνών, που είναι το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, καθώς είχε γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων .