Κολωνάκι: Καταδρομική εισβολή και απειλές κατά της Ελένης Γιαμαρέλλου στο ιατρείο της

Εισβολή στο ιατρείο της Ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, Παθολόγου- Λοιμωξιολόγου

Οργανωμένη – 6μελή – ομάδα του Ρουβίκωνα (17/10-12.14) εισέβαλλαν σε καταδρομική στο ιατρείο της Ομότιμη καθηγήτρια Παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, Παθολόγου- Λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου, με τους δράστες να διαφεύγουν σκορπίζοντας τρικάκια με απειλές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr μαυροφορεμένα έξι άτομα- εκ των οποίων τέσσερις γυναίκες- εισέβαλλαν στο ιατρείο και επιτέθηκαν φραστικά στην Ελένη Γιαμαρέλλου . Στη συνέχεια οι δράστες, διέφυγαν τρέχοντας προς την περιοχή των Εξαρχείων.  Παρά την άμεση ενημέρωση τα πληρώματα της ΔΙΑΣ από την πλατεία Κολωνακίου δεν εντόπισαν τους εισβολείς .
Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης τα μέλη του Ρουβίκωνα, παραθέτουν ως “επιχείρημά” τους στην “αιτιολόγηση” της επίθεσης σε βάρος της Καθηγήτριας Παθολογίας Ελένης Γιαμαρέλλου, στις δημόσιες δηλώσεις της αναφορικά με τη θεία κοινωνία στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.