Κάτω Κηφισιά: Προφυλακιστέος ο Υπαρχιφύλακας της Τροχαίας για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του και φίλης της

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο πρώην Υπαρχιφύλακας τη Τροχαίας, ως καθ ομολογίαν δράστης της διπλής δολοφονίας στην Κάτων Κηφισιά, κρίθηκε προφυλακιστέος

Οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή ο 35άχρονος Υπαρχιφύλακας της Τροχαίας, Γιώργος Λιανός, καθ ομολογίαν δράστης της διπλής δολοφονίας της πρώην συζύγου και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών τους,  Πολυξένης Μπέδρου, 35 και της φίλης της και μητέρας ενός 5άχρονου Σοφίας (Ντέπυ) Σαββίδου, 35 έξω από σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά (18/03).

Ο τέως Υπαρχιφύλακας, φέρεται να επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα ενώ υποστήριξε στον υπερασπιστικό του ισχυρισμό ότι δεν θυμάται ακριβώς τα γεγονότα εκείνης της ημέρας. Βρέθηκε στο χώρο εργασίας της πρώην συζύγου του, χωρίς να έχει ανθρωποκτόνο πρόθεση αλλά για να συνεννοηθούν τις λεπτομέρειες καθώς θα έπαιρνε τα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας πέντε και οχτώ ετών, την επόμενη ημέρα, τα οποία ωστόσο είχε ήδη μεταφέρει στους γονείς της στη Θήβα. Όπως υποστήριξε βγήκε εκτός εαυτού, όταν  στην αντίδρασή του, εξαιτίας της περιορισμένη επικοινωνίας που είχε με τα παιδιά τους, την επιμέλεια των οποίων είχε η πρώην σύζυγός του με την οποία είχε χωρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως ισχυρίστηκε του είπε “Θα κάνω ό,τι θέλω”.

“Είχα τρελαθεί. Δεν έβλεπα τα παιδιά μου. Δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά και τη σύζυγό μου που αγαπούσα ακόμα”, φέρεται να αναφέρει μεταξύ αλλων ο πρώην Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. Σε ερώτηση για τη δολοφονία της 35άχρονης Σοφίας (Ντέπυ) Σαββίδου, 35 φίλης της πρώην συζύγου του, ο 35άχρονος Γιώργος Λιανός, ενώπιον του Ανακριτή, φέρεται να μην έδωσε αιτιολογικό ισχυρισμό για την πράξη του,«Δεν την γνώριζα, την είχε δει μια φορά τυχαία σε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό μου» φέρεται να υποστήριξε επαναλαμβάνοντας τα όσα προανακριτικά είχε πει ότι επειδή “αγαπούσα ακόμα τη γυναίκα μου, την είχα παρακολουθήσει κάποιες φορές και την είχα δει με τη φίλη της να ξεσαλώνουν”.

Ο Υπαρχιφύλακας της Τροχαίας, φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος ενώ ζήτησε συγγνώμη ενώ από τους συνηγόρους του υπεβλήθη αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη .