Κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης o Αρτέμης Σώρρας, από τις Φυλακές Χαλκίδας όπου κρατείται

Το Συμβούλιο Εφετών, θα εξετάσει το αίτημα αποφυλάκισης του καταδικασθέντα για υφ’ όρων απόλυση, και αναμένεται να εκδώσει την ετυμηγορία του

Αίτημα για υφ’ όρων απόλυση κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας, έγκλειστος – από τις 18 Σεπτεμβρίου- στις Φυλακές Χαλκίδας, με έκτακτη μεταγωγή από τις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς του επιβλήθηκε Πειθαρχική ποινή, ύστερα από έρευνα στο κελί του βρέθηκε να κατέχει παράνομα κινητό τηλέφωνο. Υποστήριξε ότι με αυτή την εξέλιξη, δεν θα έχει την επαφή που ο ίδιος ήθελε με τους συνηγόρους τους ώστε να προετοιμάσει καλύτερα την αίτηση αποφυλάκισής του, και με τη άφιξη του στις Φυλακές Χαλκίδας, ζήτησε ακρόαση από τη Διεύθυνση της Φυλακής, για τις «κακές» συνθήκες κράτησής του.

Ο επικεφαλής της Οργάνωσης “Ελλήνων Συνέλευσις”, καταδικάστηκε το Δεκέμβριο του 2019, σε 8 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου, καθώς με απάτη επιχείρησε να.. «επισημοποιήσει» άκυρους τίτλους του Αμερικανικού Δημοσίου, μέσω δανεισμού €600 δισ. τα οποία πρότεινε στο ελληνικό κράτος τα πρώτα χρόνια της κρίσης. Ο Αρτέμης Σώρρας ήταν φυγόποινος ενώ σε βάρος του είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης – από τον Μάρτιο 2017- εντοπίσθηκε τον Ιούνιο 2018,σε κρησφύγετο στον Άλιμο Αττικής και συνελήφθη.