Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω: Έδεσαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της

Θύμα άγριας δολοφονίας, μέσα στο διαμέρισμά της γυναίκα, με το δράστη να την έχει υποβάλει σε βασανισμό, ενώ φέρει θανατηφόρα πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο

Στο υπνοδωμάτιο του υπερυψωμένου ισογείου στο οποίο διέμενε με την 15άχρονη κόρη της, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Αιγάλεω, εντόπισε την Παρασκευή (06/11) νεκρή την 50άχρονη εξαδέλφη της, όταν άνοιξε το διαμέρισμά της, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις κλήσεις της.

Η γυναίκα πριν από ένα χρόνο είχε χάσει τον σύζυγό της, ενω εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια, με τα οικονομικά να δημιουργούν προστριβές και ένταση με την έφηβη κόρη της. Κατά την αυτοψία στο χώρο δεν εντοπίσθηκα ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα με τους ιχνηλάτες της Σήμανσης να έχουν λάβει αποτυπώματα και ευρήματα προς εξέταση από το χώρο, ως σκηνή εγκλήματος . Όπως αναφέρουν οι πηγές ενημέρωσης στο NantiaReport.gr, άτομα από το στενό περιβάλλον της γυναίκας έχουν ενημερωθεί και κληθεί να δώσουν κατάθεση, ενώ αναζητείται η 15άχρονη κόρη της, καθώς έχουν προκύψει ενδείξεις για προσωπικά κίνητρα στη δολοφονία της 50άχρονης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, το σώμα της γυναίκας έφερε πολλαπλά πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο- μαχαίρι – με το δράστη να έχει δεσμεύσει τα χέρια και τα πόδια με σεντόνια, ώστε να ακινητοποιήσει την 50άχρονη, και την είχε σκεπάσει με κλινοσκεπάσματα του κρεβατιού της. Μικροσκοπικά εντοπίσθηκαν κατά την νεκροψία ευρήματα βασανισμού, πριν ο δράστης καταφέρει το θανατηφόρο πλήγμα, και χρονικά ο θάνατός της προσδιορίζεται το βράδυ της Πέμπτης (05/11), 24ώρες σχεδόν πριν εντοπισθεί νεκρή.

Προανάκριση και έρευνα για το δράστη της δολοφονίας της 50άχρονης γυναίκας, διενεργεί η Ασφάλεια.