Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας- Διαβουλεύσεις για την μεταγωγή του εκτός Ευελπίδων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας, ενώ από το πρωί μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” βρίσκονται στα Διαβατήρια.

Ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων μςταξύ των οποίων η συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτης και απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του Νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας, αρνήθηκε το κατηγορητήριο, χαρακτηρίζοντάς το αίολο και δήλωσε ότι σε πέντε μέρες θα προσφύγει στο Συμβούλιο για να ζητήσει την αποφυλάκισή του.

Αν και η απόφαση έχει ληφθεί από τις Δικαστικές Αρχές (21/06-14.50) σε διαβουλεύσεις βρίσκονται Ανώτεροι και Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ καθώς δεν θέλει κανείς να αναλάβει ευθύνη για τη μεταγωγή του Αρτέμη Σωρρα από το Δικαστικό Μέγαρο. Από νωρίς το πρωί στατικές δυνάμεις και διμοιρίες της ΔΑΕΑ βρίσκονται σε Μέτρα Τάξης εντός και εκτός του Μεγάρου της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Απο το πρωί περισσότερα από 600 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρίσκονται στην είσοδο των Δικαστηρίων της πρώην Εχολής Ευελπίδων, σε συμπαράσταση στον Αρτέμη Σώρρα.