«Κατέστρεψε τη ζωή του»- Ο πατέρας του χούλιγκαν ενημερώθηκε από τη σύντροφό του για την προσαγωγή πριν τη σύλληψή του

Ο πατέρας του συλληφθέντα και καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονικής απόπειρας στην επίθεση με ναυτικές φωτοβολίδες κατά αστυνομικών διμοιριών σε Μέτρα Τάξης, στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη ενημερώθηκε από τη σύντροφο του γιου του για την εκ νέου προσαγωγή του, η οποία τις επόμενες ώρες μετατράπηκε σε σύλληψη

«Κατέστρεψε τη ζωή του», ήταν η πρώτη δήλωση του πατέρας του 18χρονου Γ.Ν χούλιγκαν του ΟΣΦΠ, ο οποίος τα ξημερώματα (10/12) ενημερώθηκε από τη σύντροφο του για του, για την εν νέου προσαγωγή του και στη συνέχεια την ομολογία της πράξης του και τη σύλληψή του.

«Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ηταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω, είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση».

Ο πατέρας του 18χρονου, ανέφερε ότι αν γνώριζε ότι ο γιος του έχει κάνει την πράξη για την οποία κατηγορείται, θα πήγαινε να μιλήσει ο ίδιος από την πρώτη στιγμή. «Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», ανέφερε ο πατέρας του κατηγορούμενου χούλιγκαν.

Εντός της ημέρας, ο 18χρονος κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί αθλητικής βίας, κατοχή και χρήση εκρηκτικών, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Υπαρχιφύλακα της ΥΑΤ και επιθέσεις κατά αστυνομικών της διμοιρίας, με την ποινική δικογραφία σε βάρος του, παραπέμφθηκε και πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, περιλαμβάνονται και άλλα πρόσωπα τα οποία προσδιορίσθηκαν στην οργανωμένη επίθεση κατά των αστυνομικών διμοιριών σε Μέτρα Τάξης, στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη, στα οποία πρόκειται να αποδοθούν κατηγορίες για τις πράξεις τους κατά περίπτωση.