Λιόσια: Στο πατρικό του ειχε αποθηκεύσει τα ρούχα που φορούσε στα επεισόδια ο 18χρονος χούλιγκαν

Κατ’ οίκον έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους,  στο πατρικό του 18χρονου ο οποίος συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια στου Ρέντη και τον τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του Υπαρχιφύλακα της ΥΑΤ

Στην έρευνα παρουσία Εισαγγελέα στο πατρικό του 18χρονου Γ.Ν στα Άνω Λιόσια, οι αστυνομικοί της Δίωξης Αθλητικής Βίας εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Πέμπτης (08/12) έξω από το κλειστό γήπεδο “Μελίνας Μερκούρη” στου Ρέντη.

Νωρίτερα ο ίδιος ομολόγησε τη συμμετοχή του στα επεισόδια στου Ρέντη, με την προγενέστερη στις “τάξεις των χούλιγκαν” παραδοχή του ότι «χτύπησε τον αστυνομικό», όταν ελάχιστα μετά την επίθεση, επέστρεψε και πάλι στο γήπεδο ττου Ρέντη

Η εντολή για μαζική μεταφορά των 424 θεατών μεταξυ των οποίων 150- 180 χούλιγκαν σε εξεταση και εξακρίβωση στοιχείων στη Διεύθυνση Μεταγωγών το βράδυ της Πέμπτης (07/12) και οι καταθέσεις απέδωσαν πληροφοριες στις Αστυνομικές Αρχές, του 18χρονου χούλιγκαν ως δράστης της ρίψης ναυτικής φωτοβολίδας που έπληξε τον Υπαρχιφύλακα της 535 ΥΑΤ.

Ο πατέρας του 18χρονου Γ.Ν, ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του στα σοβαρά επεισόδια και την ομολογία του ως δράστης της απόπειρας δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού με ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας. Ο ίδιος και κ 16χρονος γιος του, εδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικούς Χώρους για όσα γνώριζαν για τις κινήσεις του 18χρονου.

Ο 18χρονος ΓΝ στην απολογία του στους αστυνομικούς φέρεται να ανέφερε, «εγώ πέταξα την φωτοβολίδα. Την είδα ότι έσκασε πρώτα στο έδαφος και μετά πήγε στο πόδι του αστυνομικού» και παραδέχθηκε οτι γνώριζε τι προκάλεσε με τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας καθως, «είδα τον αστυνομικό να πέφτει κάτω».