Καμμένος: “Μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου για εκφοβισμό”- Αφαίρεσαν τρεις Αστυνομικούς της συνοδεία του

Απευθύνεται δημόσια στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, και καταγγέλλει «εκφοβισμό» και «εκβιασμό», με την παρουσία περιπολικών στην οικία του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το μεσημέρι της Τετάρτης (27/09), εξαπολύει επίθεση κατά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ.

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιουριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός», αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ωστόσο έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του NantiaReport.gr και όσα δεν αναφέρει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, καθώς, σμφωνα με πηγές ενημέρωσης, μόλις πριν δύο 24ωρα, έλαβε γνώση για την ανάκληση της διάθεσης τριών αστυνομικών της συνοδείας του, ενώ είχε αιτηθεί 24ωρη παρουσία περιπολικού σε στατική φύλαξη εξωτερικά της οικία του.

Όπως έχει δημοσιοποιήσει το NantiaReport.gr, το περασμένο Σάββατο (24/05) επικαιροποιημένη διαταγή του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ διαβιβάστηκε διαβαθμισμένη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αττικής, για περιορισμό στα μέτρα πολιτικών και πρώην διατελέσαντες Υπουργούς όλων των κομμάτων. Ενώ ακολούθως διαταγές περικοπής αστυνομικών συνοδών και επιτήρησης, εκδόθηκαν για Δικαστικούς και ιδιώτες οι οποίοι απασχολούν ένστολο προσωπικό σε συνοδείες και στατική φύλαξη.