Καμίνια: Αυτός είναι ο Αλβανός δράστης απόπειρας βιασμού της 20χρονης- Διάταξη Δημοσιοποίησης στοιχείων και φωτογραφιών του

Με Διάταξη της Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του Αλβανού δράστη επίθεσης και απόπειρας βιασμού σε νεαρή γυναίκα στα Καμίνια Πειραιά

Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (06/11) ο 28χρονος Αλβανός, επιτέθηκε με πρόθεση να βιάσει 20χρονη γυναίκα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της, στα Καμίνια Πειραιά. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Πειραιά, σε αναζητήσεις από την περιγραφή του θύματος, τον εντόπισαν και προχώρησαν σε προσαγωγή του στο ΤΑ Νίκαια, όπου αφού αναγνωρίστηκε από την 20χρονη, συνελήφθη.

Σύμφωνα με τη Διάταξη της Εισαγγελία Πειραιά, πρόκειται για τον Kledi Sulollari του Rakip και της Alketa, γεννήθηκε στην Αλβανία στις 26-1-1994. Σε  βάρος του Αλβανού, έχει ασκηθεί Ποινική Δίωξη, για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Όπως αναφέρεται στο αιτιολογικό της Διάταξης Δημοσιοποίησης, «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 13:00 ώρα της 10-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Στο πλαίσιο της έρευνα για να εξακριβωθεί η δράστη του Αλβανού βιαστή, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4254355 του Τ.Α. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.