Καμίνια: Είχε ποινικό μητρώο και εξέτισε ποινή φυλάκισης για σεξουαλικές επιθέσεις ο Αλβανός βιαστής

Με ποινικό μητρώο ο 28χρονος Αλβανός βιαστής ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και σωματικές βλάβες σε 20χρονη γυναίκα, και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Εν αναμονή της Εισαγγελικής Διάταξης για Δημοσιοποίηση των στοιχείων και φωτογραφιών του 28χρονου Αλβανού, K.S οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Νίκαιας, συνεχίσουν την έρευνα για να εξακριβώσουν πλήρως τη δράση του σε σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, κατά την εξακρίβωση στοιχείων του  Αλβανού KS από το ποινικό μητρώο του διαπιστώθηκε ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για απόπειρα βιασμού το 2018 στη Θεσσαλονίκη και διακίνηση ναρκωτικών. Είχε ωστόσο λάβει αποφυλακιστήριο πριν επτά μήνες απο τις Φυλακές Γρεβενών, και διέμενε στα Καμίνια.

Στα κοινωνικά δίκτυα τις τελευταίες ημέρες είχε διακινηθεί ενημερωτική ανάρτηση μεταξύ πολιτών για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Όπως αναφέρει αστυνομική πηγή στο NantiaReport.gr, σε δέκα ημέρες νεαρές γυναίκες έχουν καταγγείλει σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος τους, με πιο πρόσφατη καταγγελία της 20χρονης, τα ξημερώματα της Κυριακής (06/11-00.45) στην οδό Μυστρά κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια.