Θήβα: Αυτός είναι ο Αφγανός λαθρομετανάστης, βιαστής της 11χρονης κόρης του- Ασελγούσε και στην 5χρονη κόρη της οικογένειας

Με Διάταξη της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία και φωτογραφίες του Αφγανού λαθρομετανάστη, διαβιούντα στο Hot Spot της Θήβας, ως δράστη βιασμού κατ’ εξακολούθηση και ασελγείς πράξεις στις ανήλικες κόρες του

Σύμφωνα με τη Διάταξη της Εισαγγελία Θήβας, πρόκειται για τον 31χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη (Επ.) KARIMI (Ον.) ALIJAN του ABDOL HAKIM και της ZARMINE, με διαμονή με την σύζυγο και τα τέσσερα ανήλικα παιδία τους, στη Δομή Λαθρομεταναστών στη Θήβα.

Ο Αφγανός λαθρομετανάστης, συνελήφθη, κατόπιν έκδοσης εντάλματος από τον Ανακριτή Θηβών, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θηβών για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση εις βάρος ανηλίκου, κατάχρησης ανηλίκου με τη μορφή της γενετήσιας πράξης εις βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα (14) έτη από οικείο κατ’ εξακολούθηση και αιμομιξίας-γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρεται στο αιτιολογικό της Διάταξης Δημοσιοποίησης, «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών, ήτοι από 15:00 της 09-11-2022 έως 15:00 της 09-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στον νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων».

Στο πλαίσιο της έρευνα για να εξακριβωθεί η δράστη του Αφγανού λαθρομετανάστη, απευθύνεται έκκληση στους πολίτες, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22620-82185 και 22620-82180, του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.