Καλλιθέα: Επίθεση με βιτριόλι σε γυναίκα- Με βαριά εγκαύματα νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Σε ιδιωτικό Νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο από καυστικό υγρό

Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34άχρονη γυναίκα το πρωί (20/05-09.30) ενώ είχε μπει στο κτήριο στο οποίο στεγάζεται το γραφείο της ασφαλιστικής εταιρείας στην οποία εργάζεται,  στην κεντρική Λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου (Θησέως), στο ύψος του Οίκου Τυφλών στην Καλλιθέα και περίμενε το ασανσέρ . Η δράστιδα της επίθεσης, προσέγγισε την 34άχρονη,  με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της με μάσκα, την περιέλουσε με το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και στη συνέχεια αποχώρησε .

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, μαρτυρίες αναφέρουν έντονη λεκτική αναφορά προς την 34άχρονη πριν δεχθεί την φονική επίθεση, ενώ εξετάζεται ως κίνητρο να σχετίζεται με διαφορές που είχε με τη γυναίκα δράστιδα . Όπως επισημαίνουν στο NantiaReport.gr, οι ίδιες Αστυνομικές πηγές, η δράστιδα της επίθεσης περίμενε στην είσοδο της εταιρίας όπου εργάζεται την 34άχρονη, καθώς έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας. Ωστόσο υλικό από κάμερες της ευρύτερης περιοχής έχει αναζητηθεί προκειμένου να προκύψει η κίνηση της γυναίκας που πραγματοποίησε την επίθεση κατά τη μετάβασή της , την παραμονή της στο χώρο και τη διαφυγή της αμέσως μετά.

Η 34άχρονη με βαριά καυστικά εγκαύματα, παρελήφθη από συναδέλφους της, οι οποίοι και ενημέρωσαν τις Αρχές, ενώ η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό Θεραπευτήριο του Φαλήρου όπου και παραμένει σε νοσηλεία στη ΜΕΘ με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο , το στήθος και στα άκρα . Με πληροφορίες από το Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα, η γυναίκα φέρει καθολικά εγκαύματα στο πρόσωπο ενώ έχει χάσει το αριστερό της μάτι και η κατάστασή της κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή καθώς έχει υποστεί βαθύ χημικό έγκαυμα .

Προανάκριση και έρευνα για την επίθεση, διενεργεί η Ασφάλεια Καλλιθέας, ενώ αναζητείται η δράστιδα της φονικής επίθεσης.