Κερατσίνι: Σύλληψη αποστράτου της Πολεμικής Αεροπορίας, βιντεοσκοπούσε κάτω από τις φούστες γυναικών

Τραβούσε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο και κατέγραφε τα απόκρυφα σημεία των γυναικών κάτω από τις φούστες τους ενώ ψώνιζαν στο σούπερ μάρκετ

UpDate Σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ο 57άχρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί την Τρίτη (26/05).

Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, συνελήφθη σε σούπερ μάρκετ στο Κερατσίνι (20/05) όταν γυναίκα αντιλήφθηκε να καταγράφει με το κινητό του εικόνες κάτω από τη φούστα της. Άμεσα στο χώρο μετέβη πλήρωμα της Άμεσης Δράσης, και οδήγησαν τον 57άχρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας, όπου και εξακριβώθηκε η ταυτότητά του, ενώ στην κατοχή του κατασχέθηκαν 36 βίντεο παρόμοιου περιεχομένου από διαφορετικά σούπερ μάρκετ!

Όπως διακριβώθηκε κατά την έρευνα των Αστυνομικών, ο Απόστρατος, ως πελάτης επέλεγε διαφορετικές επιχειρήσεις, εντόπιζε γυναίκες τις προσέγγιζε, και τοποθετούσε το κινητό σε τέτοιο σημείο ώστε να καταγράφει κάτω από τις φούστες τους την κίνησή τους.

Ο 57άχρονος εα της ΠΑ παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο  Πειραιά.