Κ.Πατήσια: Συνελήφθη καθηγήτρια με καταγγελία μητέρας Αλβανού μαθητή- «Κυκλοφορούσε με μποξεράκι» αναφέρουν συμμαθητές του

Η καθηγήτρια Γυμνασίου Αθηνών συνελήφθη, μετά από καταγγελία Αλβανής μητέρας μαθητή στην Αστυνομία, καθώς προηγήθηκε επεισόδιο με τον ανήλικο για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός του Σχολείου

Η Αλβανή μητέρα ανήλικου μαθητή στο 65ο Γυμνάσιο Αθηνών, στα Κάτω Πατήσια κατήγγειλε στις Αστυνομικές Αρχές ότι ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από την 43χρονη καθηγήτριά του, την περασμένη Δευτέρα (16/05), στο προαύλιο του Σχολείου με την παρουσία συμμαθητών του. Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο Σχολικό Συγκρότημα, εντόπισε τον ανήλικο μαθητής, ο οποίος τους υπέδειξε αμυχές στον λαιμό, στην ωμοπλάτη και στην δεξιά παλάμη.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Αλβανός μαθητής στους Αστυνομικούς, η καθηγήτρια του .. επιτέθηκε .. ξαφνικά στο προαύλιο, χωρίς να ξέρει τον λόγο. Ωστόσο μαθητές του Γυμνασίου αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη καθηγήτρια είναι ήρεμη και δεν τους είχε δώσει κανένα δικαίωμα, ούτε είχε επεισόδιο με άλλους μαθητές. Ενώ υποστήριξαν ότι ο Αλβανός μαθητής κυκλοφορούσε στο προαύλιο μόνο με το μποξεράκι του και μόλις τον είδε η καθηγήτρια, τον τράβηξε από την τσάντα του εκνευρισμένη προκειμένου να τον οδηγήσει στο γραφείο των καθηγητών.

Η εκπαιδευτικός συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερη, ενώ αντιμετωπίζει την κατηγορία της σωματικής βλάβης αδύναμων ατόμων.